Shaiya lapis nedir

Lapis Nedir?
Lapis ,zırh,eldiven,ayakkabı,silah,bacaklık,aksesuarlarınıza yerleştirebileceğiniz ve karakterinizin puanlarını arttıran değerli taşladırdır.Söz gelimi karakterinizin BECERİ puanını arttırmak istiyorsanız,bunun için Hüner Lapisi kullanmalısınız.Çeşitli lapis cinsleri bulunur ve her lapis cinsi de değişik seviyelerde mevcuttur;
Örnek; Hüner Lapisi Seviye 1 / Hüner Lapisi Seviye 2 / Hüner Lapisi Seviye 3 /Hüner Lapisi Seviye 4 /Hüner Lapisi Seviye 5 vs... gibi. Değişik lapis seviyelerinin karakterinize katttığı özellik puanı onların seviyelerini göre artar;
Seviye 1 lapis + 3 puan Seviye 2 lapis + 5 puan Seviye 3 lapis + 7 puan Seviye 4 lapıs + 10 puan Seviye 5 lapis + 20 puan .... gibi.
Lapislerin her cinsi karakterinizin ayrı bir özellik puanını arttırmaya yarar,örneğin güç lapisi GUC 'ü arttırırken,talih lapisi karakterinizin ŞANS özelliğini arttırır.
Bir de karakterinizin özelliklerini değil de HP SP MP ve ya direnç,büyü ,element gibi özelliklerini değiştiren lapisler vardır,bu lapisleri ayrı bir mesajda açıklamaya çalışacağım.

posted under |

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa